Новият областен управител на Плевен встъпи в дръжност

Новият областен управител на област Плевен Марио Тодоров встъпи в длъжност. Тази сутрин в кабинета на областния управител се състоя символичното предаване на властта между Мирослав Петров и Марио Тодоров, информират от Пресцентъра на Областна администрация – Плевен.

„Предстои ни много работа във връзка с организирането на предстоящите предсрочни парламентарни избори, така че те прозрачно и честно, какъвто е основния приоритет на правителството на премиера Стефан Янев, да отразят волята на българския народ за бъдещо управление на държавата. Вече имам опит в тази насока. Познавам работата на администрацията и служителите, така че няма да има никакво губене на време в опознаване на средата и веднага ще се премине към работа.”, каза областният управител на област Плевен Марио Тодоров.

„В изминалите 4 години работих усилено за това регионът да върви по пътя на успешно развитие. Предстои обаче още много работа. Благодаря на администрацията и институциите за добрата съвместна работа. Желая на всички здраве и ползотворна работа!”, каза екс областният управител Мирослав Петров.

Прочетете още

Депутатът Найден Зеленогорски участва в конференция „Интелигентни градове и общини – Визия за бъдещето“

Народният представител и член на УС на Асоциацията на българските градове и региони (АБГР) Найден Зеленогорски взе участие в научно-практическа конференция „Интелигентни градове и общини – Визия за бъдещето“, организирана от АБГР съвместно с Фондация „Конрад Аденауер“ и партньорството на УНСС.