Джордж Клуни предлага да му гостувате на езерото Комо

Ако искате да прекарате един ден с Джордж Клуни, сега е моментът! Актьорът предлага шанса да си побъбрите с него и жена му Амал, да се насладите на прелестната им вила на езерото Комо в Италия, и да хапнете вкусни италиански гозби.

Вилата на актьора на езерото Комо.
Вилата на актьора на езерото Комо.

Джордж-Амал ще отворят италианската си “Вила Олеандра” в Лальо за благотворителни цели. Двама туристи късметлии ще могат да гостуват в лятната къща на кинозвездата, да се снимат със семейството му и да си прекарат времето в наздравици и сладки приказки, съобщава италианският вестник “Стампа”. За мнозина това може да изглежда и като сън след кошмара COVID-19.

То обаче може да стане реалност, ако се окажете печелившият, изтеглен сред имената на хората, регистрирали се на платформата Omaze, която се използва от все повече звезди за събирането на фондове с благотворителна цел. Не е необходимо да направите задължително дарение, за да участвате с името си в тегленето на жребия за щастливеца, който ще гостува на Клуни. Целта на инициативата на актьора е да събере средства за фондацията си за правосъдие, която е срещу потъпкването на човешките права по света. Тя цели да помогне на хора, които се борят срещу несправедливостта в обществата си, но са потискани от корумпирани правителства.

Очаква се името на късметлията да бъде изтеглено на 4 август. Ако сте жител на Италия, нямате шанс, защото не може да участвате.

Езерото Комо
Езерото Комо

Пътешествието  мечта включва самолетен билет за достигане до езерото Комо, нощувка в местен хотел, гостуване у семейство Клуни, където ще ви сервират типично италианско ястие и възможност да снимате всичко наоколо за спомен, докато си говорите с домакините.

Прочетете още

София Лорен и кметът на Флоренция

Повериха Ключовете на Флоренция на София Лорен

 Емоционален момент по време на церемонията беше мелодията на " O, Sole Mio”, изсвирена на цигулка от самия кмет на Флоренция в чест на голямата актриса.