Депутатът Найден Зеленогорски участва в конференция „Интелигентни градове и общини – Визия за бъдещето“

 

Народният представител и член на УС на Асоциацията на българските градове и региони (АБГР) Найден Зеленогорски взе участие в научно-практическа конференция „Интелигентни градове и общини – Визия за бъдещето“, организирана от АБГР съвместно с Фондация „Конрад Аденауер“ и партньорството на УНСС.

Над 100 души, между които кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, общински съветници, експерти, членове, партньори и приятели на асоциацията, взеха участие на форума. Зеленогорски приветства присъстващите и връчи част от наградите на съпровождащата церемония, на която се раздадоха седмите Национални награди на АБГР.Асоциацията на българските градове и региони вече 17 години осъществява съвместни проекти с Фондация „Конрад Аденауер“. Конференцията „Интелигентни градове и общини – Визия за бъдещето“ е част от това сътрудничество – за подкрепа на градските власти и администрация, за повишаване на ефективността на управлението в градовете в интерес на гражданите и в съответствие с европейските ценности и стандарти.

 

 

 

 

Прочетете още

Културен седмичен афиш на Плевен 26 февруари – 3 март

Откриване изложба „Съхранените спомени за войната” с оригинални фотографии от Руско-турската война 1877 - 1878 г. и Плевенската епопея от колекциите на РВИМ - Плевен.